Τμήματα Ρομποτικής

Η δημιουργική ευφυία είναι εδώ!

Εξερεύνησε τον κόσμο
της τεχνολογίας!

Στα τμήματα ρομποτικής των φροντιστηρίων ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προσκαλούμε τους μαθητές μας σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις, δημιουργία και πρόκληση.

Προσφέρουμε στους μαθητές μας τμήματα ρομποτικής για κάθε επίπεδο. Η καλλιέργεια της υπολογιστικής σκέψης κάθε βδομάδα γίνεται ένα παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές!

Παρέχουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ένα περιβάλλον μάθησης που κάνει τους μικρούς μας φίλους να αισθάνονται την μάθηση σαν ένα παιχνίδι. Η νοητική πρόοδος και ο τρόπος εκπαίδευσης στον τομέα της ρομποτικής επιστήμης προσφέρουν μια φοβερή ευκαιρία εμπλοκής των παιδιών με την επιστήμη.

Τι προσφέρει η ρομποτική στους μαθητές;

Η ρομποτική ενώνει την απόλαυση του παιχνιδιού με την εκπαίδευση, διεγείροντας παράλληλα την περιέργεια και το ενδιαφέρον του μαθητή για την τεχνολογία.

Καλλιεργεί δεξιότητες προγραμματισμού, μηχανικής, και ηλεκτρονικής μέσα από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Η ρομποτική διδάσκει στους μαθητές μας τον τρόπο αντιμετώπισης προκλήσεων και τον σχεδιασμό λύσεων μέσα από πρακτικές ασκήσεις.

Σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργία, οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν τον δικό τους ρόλο στην κοινότητα της καινοτομίας.

Επικοινωνια

Είστε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση; Επικοινωνήστε μαζί μας!