Τμήματα Γυμνασίου-Λυκείου

Πρωταρχικός στόχος των φροντιστηρίων ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι το άριστο αποτέλεσμα στις εξετάσεις.

15+

ΕΤΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε τα ολιγομελή τμήματα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίσουμε την αποδοτική εκπαίδευση των μαθητών μας. Στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΥΠΕΡΒΑΣΗ, προσομοιώνουμε τις συνθήκες των Πανελληνίων εξετάσεων και πραγματοποιούμε υποχρεωτικά προγραμματισμένα διαγωνίσματα τις Κυριακές.

Τμήματα γυμνασίου λυκείου
Τμήματα γυμνασίου λυκείου
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Τμήματα γυμνασίου λυκείου

Προετοιμασία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Τα φροντιστήρια ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι κέντρα προετοιμασίας πανελλήνιων εξετάσεων από το 2008. Στα φροντιστήριά μας αφιερώνουμε σημαντική προσοχή και φροντίδα στην προετοιμασία των μαθητών μας για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Κατανοούμε ότι αυτή η περίοδος είναι κρίσιμη για το μέλλον τους, και επιδιώκουμε να τους παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και υποστήριξη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία αυτή την πρόκληση.

Πανελλήνιες Εξετάσεις

Νέα και ενημερώσεις, βάσεις εισαγωγής και ότι χρειάζεται να ξέρετε για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πώς Προετοιμαζόμαστε;

Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στα αντικείμενα των πανελλαδικών εξετάσεων. Με προσωπική προσέγγιση και προσοχή σε κάθε μαθητή, διδάσκουν τα απαραίτητα θέματα και παρέχουν στρατηγικές για την αποτελεσματική εξέταση.

Προσαρμοσμένο Πρόγραμμα Σπουδών

Διαμορφώνουμε το πρόγραμμα σπουδών έτσι ώστε να καλύπτει εκτενώς το περιεχόμενο των εξεταζόμενων μαθημάτων. Στοχεύουμε στην ολοκληρωμένη κατανόηση των θεμάτων και την ενίσχυση των ικανοτήτων ανάλυσης.

Εξετάσεις

Διοργανώνουμε τακτικές πρακτικές εξετάσεις για να εξασκήσουμε τους μαθητές στις συνθήκες του πραγματικού εξεταστικού κέντρου. Επιπλέον, προσφέρουμε σεμινάρια προετοιμασίας για την αντιμετώπιση του άγχους και τη βελτίωση των επιδόσεων.

Επικοινωνια
Είστε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση; Επικοινωνήστε μαζί μας!