Λίγα λόγια για εμάς

Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΥΠΕΡΒΑΣΗ, επιτυγχάνουν κάθε χρόνο τις υψηλές επιδόσεις και την υλοποίηση των στόχων των μαθητών σε κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης!

Τα φροντιστήρια ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι κέντρα προετοιμασίας πανελλαδικών εξετάσεων από το 2008.

Οι εξειδικευμένοι και άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μας, καθιστούν τους μαθητές μαθησιακά και συναισθηματικά αυτοδύναμους, δημιουργώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ

Στα 15 έτη λειτουργίας των φροντιστηρίων μας, περισσότεροι από 740 μαθητές έχουν πετύχει και πρωτεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τμήματα όπως αυτό της Νομικής, του Πολυτεχνείου και της Ιατρικής έχουν υποδεχθεί τους αποφοίτους μας και αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση.

01. Τι προσφέρουμε;

Κύριο μέλημα των φροντιστηρίων ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι να προσφέρουμε ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση. Φροντίζουμε τους μαθητές μας και τους καθοδηγούμε καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, για μία επιτυχημένη εισαγωγή στη σχολή της αρεσκείας τους.

02. Ο στόχος μας

Πρωταρχικός στόχος των φροντιστηρίων ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι το άριστο αποτέλεσμα στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Με αυτή τη λογική, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται αποδεδειγμένα στις σκληρές απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

03. Η μέθοδός μας

Η παιδαγωγική μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι η ομαδοσυνεργατική διδασκαλία, πλαισιωμένη από μετωπικές διδασκαλίες όπου κρίνεται απαραίτητο. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες των μαθητών μας και με απόλυτη συνεργασία φροντίζουμε να τις εξαλείψουμε. Δεν χρησιμοποιούμε ξεπερασμένες μεθόδους διδασκαλίας και βασική μας επιδίωξη είναι να συνεργαστούμε με το μαθητή μας και να του προσφέρουμε μία ποιοτική εκπαίδευση. 

Προφίλ - Υπέρβαση
Προφίλ - Υπέρβαση
930+

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

15+

ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

50+

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Οι παράγοντες
της επιτυχίας

Οι εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις με εξοπλισμένους χώρους εκπαίδευσης, σχεδιασμένες σύμφωνα με όλους τους κανόνες σύγχρονης παιδαγωγικής και τις πιο υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας

Τα ολιγομελή τμήματα

Η πολυετής, εξειδικευμένη εμπειρία των καθηγητών, με μεταπτυχιακές γνώσεις

Η καθοδήγηση μέσω κατάλληλων προγραμμάτων ενημέρωσης Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η δωρεάν παροχή φροντιστηριακών εγχειριδίων

Οι τακτικές προσομοιώσεις διαγωνισμάτων

Η ψυχολογική υποστήριξη

Η συχνή επικοινωνία καθηγητών και γονέων

Η ψηφιακή πλατφόρμα για τα εξ αποστάσεως μαθήματα

Οι παράγοντες της επιτυχίας - Υπέρβαση
Επαγγελματικός προσανατολισμός Υπέρβαση

Κάντε τη δική σας
Υπέρβαση!

Δεν συμβιβαζόμαστε με ενδιάμεσες λύσεις! Η πρώτη σας επιλογή, είναι και η βασική προτεραιότητά μας. Τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Υπέρβαση και το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό, φροντίζουν τους μαθητές μας και τους συμβουλεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους χρονιάς. Καθοδηγούμε κατάλληλα και με σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους οδηγούμε τους μαθητές μας προς την πρώτη τους επιλογή στο μηχανογραφικό τους!

Οι μαθητεσ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Είστε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση; Επικοινωνήστε μαζί μας!