Λίγα λόγια για εμάς...

Τα φροντιστήρια "Υπέρβαση" με έδρα τα Άνω Λιόσια, προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό μετράει πολλές επιτυχίες στο χώρο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ποιοι είμαστε;
Στα 12 έτη λειτουργίας των φροντιστηρίων μας, περισσότεροι από 740 μαθητές έχουν πετύχει και πρωτεύσει στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τμήματα όπως αυτό της Νομικής, του Πολυτεχνείου και της Ιατρικής έχουν υποδεχθεί τους αποφοίτους μας και αυτό αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση.
Τι προσφέρουμε;
Κύριο μέλημα των φροντιστηρίων μας είναι να προσφέρουμε ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση. Φροντίζουμε τους μαθητές μας και τους καθοδηγούμε καθ'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους για μία επιτυχημένη εισαγωγή στη σχολή της αρεσκείας τους.
Οι Στόχοι μας
Πρωταρχικός στόχος των φροντιστηρίων μας είναι το άριστο αποτέλεσμα στις εξετάσεις. Με αυτή τη λογική έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται αποδεδειγμένα στις σκληρές απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι παιδαγωγικές μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι η ομαδοσυνεργατική, πλαισιωμένη από μετωπικές διδασκαλίες όπου κρίνεται απαραίτητο. Εντοπίζουμε τις αδυναμίες των μαθητών μας και με απόλυτη συνεργασία φροντίζουμε να τις εξαλείψουμε. Δεν χρησιμοποιούμε ξεπερασμένες μεθόδους διδασκαλίας και βασική μας επιδίωξη είναι να συνεργαστούμε με το μαθητή μας και να του προσφέρουμε μία ποιοτική εκπαίδευση. Δεν είναι τυχαίο που τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπέρβαση μετρούν πολλαπλές επιτυχίες σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας μας.

Κάντε τη δική σας Υπέρβαση!

Δεν συμβιβαζόμαστε με ενδιάμεσες λύσεις! Η πρώτη σας επιλογή, είναι και η βασική προτεραιότητά μας. Τα φροντιστήρια Υπέρβαση και το έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό, φροντίζουν τους μαθητές μας και τους συμβουλεύουν καθ'όλη τη διάρκεια της σχολικής τους χρονιάς. Καθοδηγούμε κατάλληλα και με σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους οδηγούμε τους μαθητές μας προς την πρώτη τους επιλογή στο μηχανογραφικό τους!