Φιλολογικά

Η αγάπη και η αφοσίωση των 8 φιλολόγων του φροντιστηρίου προς το αντικείμενο τους, δίνει στους μαθητές μας ένα επιπλέον κίνητρο στο να στοχεύσουν πολύ ψηλά στις εξετάσεις. Τα δωρεάν συγγράμματα τα οποία δίνονται στους μαθητές μας τους βοηθούν να κατανοήσουν σε βάθος τις αρχές των φιλολογικών μαθημάτων. Τα αρχαία, τα λατινικά, η λογοτεχνία, η έκθεση και η ιστορία, διδάσκονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το έμπειρο επιτελείο καθηγητών έχει καταφέρει να οδηγήσει τους μαθητές μας σε μία σειρά επιτυχιών εντός και εκτός σχολικών αιθουσών. Με την συνεχή αρωγή και βοήθεια του επιτελείου μας οι μαθητές μας πρωταγωνιστούν στους σχολικούς διαγωνισμούς και μέρα με τη μέρα τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στις αίθουσες μας.

ΦΥΣΙΚΗ, ΧΗΜΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Οι καθηγητές μας είναι αποδεδειγμένα άριστα επιστημονικά καταρτισμένοι, με τίτλους σπουδών απο τα μεγαλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια. Διαθέτουν επιστημονικές δημοσιεύσεις και εντυπωσιακό διδακτικό βιογραφικό. Η διδασκαλία των θετικών μαθημάτων στο φροντιστήριο μας,αποτελεί πρωταρχικό στόχο και συνεχώς βελτιώνεται με νέο υλικό που δίδεται δωρεάν προς τους μαθητές μας.